FIGYELEM! Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb szandálok, vászoncipők és papucsok a késő tavaszi, nyári időszakra! Nézz át és csapj le rájuk mielőbb!

Kérdésed van? Írj nekünk! - infotuticipo.hu
vagy hívj ezen a számon: +36709480224

Tuticipő blog
Máté - tuticipo.hu
2024.03.05 21:47

10 ok, hogy miért válassz Primigi cipőt gyermekednek!

10 ok, hogy miért válassz Primigi cipőt gyermekednek!

Még ismeretlenek számodra a Primigi cipők? Hallottál róla, de még nem próbáltátok gyermekednek? Itt van 10 ok, hogy miért kell mindenképp kipróbálnod!

  1. Könnyű fel- és levenni - Nagy könnyebbség lehet gyermekednek és neked szülőként is, ha olyan cipőt hord, amit könnyű felvenni és levenni.
  2. Pillekönnyűek - Gyakorlatilag olyan érzés, mintha semmi nem lenne a gyermek lábán.
  3. Rugalmasak - A Primigi lábbelik talpának kialakítása (bármelyikről legyen is szó) úgy lett tervezve, hogy a gyerekek aktivitását maximálisan kiszolgálja.
  4. Biztos tartást adnak - Minden egyes Primigi cipő kialakításánál figyelnek arra, hogy megfelelően tartsa a bokát, sarokrészt és egészében a lábat, így megelőzve a különféle mozgásszervi elváltozásokat és problémákat.
  5. Tartósak - Ezek a lábbelik (normál használat mellett) jó eséllyel nem egy szezonosak, hanem hosszabb időszakra jelenthetnek megoldást a kicsiknek. Ha mégis gyorsan kinövi gyermeked, akkor tökéletes lesz a tesónak, barátnak, szomszédnak vagy ismerősnek is.
  6. Kiváló anyagokból készülnek - A Primigi cipők a legtöbb esetben nagyon finom, de strapabíró bőrből, vagy velúrbőrből készülnek. A sportcipők anyaga is csúcsminőséget képvisel.
  7. GORE-TEX vízállók - A 100% vízállóságot a GORE-TEX biztosítja. Ha ezzel az emblémával ellátott cipőt választod és megfelelően légáteresztő zoknit adsz gyermeked lábára (pl.: kevert anyagút), akkor biztos lehetsz benne, hogy száraz marad a lába.
  8. A talpbetét kivehető - A talpbetét minden cipőből kivehető, ezáltal könnyen tisztítható és bőrrel borított még a sportcipők esetében is.
  9. Fantasztikusan néznek ki - És ez nem csak duma... Biztosan állíthatjuk, hogy sok más cipővel ellentétben, amit a piacon találsz, a Primigi termékei egytől-egyig a legmagasabb színvonalat képviselik.
  10. Bizonyított szakértelem - A Primigi közel 50 éves múltra tekint vissza a gyerekcipő piacon és sok-sok éve Olaszország piacvezetője a rengeteg konkurenciával szemben, ami igazolja a magas szintű szakértelemet és minőséget.

+1: Saját tapasztalatunk szerint 2,5 éves gyermekünk minden esetben a Primigit választja, amikor indulás előtt feltesszük neki a kérdést, hogy melyik cipőt szeretné felvenni?

Válassz te is Primigi cipőt gyermekednek, ha tutira szeretnél menni! Aktuális készletért kattints erre!