FIGYELEM! Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb szandálok, vászoncipők és papucsok a késő tavaszi, nyári időszakra! Nézz át és csapj le rájuk mielőbb!

Kérdésed van? Írj nekünk! - infotuticipo.hu
vagy hívj ezen a számon: +36709480224

OTP Egészségpénztári elszámolás

A tuticipo.hu webshop egy széleskörű online vásárlási élményt kínál Önnek, ahol külön lehetőséget biztosítunk az Otp Egészségpénztár tagjainak is. Számunkra fontos, hogy ügyfeleinknek megkönnyítsük az egészségügyi kiadásaik elszámolását, ezért lehetőséget nyújtunk arra, hogy a vásárlás során igényeljenek olyan számlát, amelyet az Otp Egészségpénztárnál elszámolhatnak.

A tuticipo.hu-n kizárólag olyan termékek találhatóak meg, melyeket a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően fejlesztettek ki. Termékeink között megtalálhatóak a Ponte20, szupinált termékek, amelyek az egészség megőrzését és bizonyos rendellenességek kezelését biztosítják.

Amennyiben Ön az Otp Egészségpénztár tagja és a tuticipo.hu webshopon szeretne vásárolni, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Regisztráljon vagy jelentkezzen be a tuticipo.hu webshopba a személyes fiókjával.
  2. Böngésszen a különböző Ponte20, szupinált termékek között, és válassza ki azokat, amelyekre szüksége van.
  3. Amikor a kosárba helyezi a kívánt termékeket, adja meg a "Szállítás és fizetés" oldalon, az "Egyéb megrendelés adatok"-nál a pénztártag nevét és tagsági okiratszámát (ha kedvezményezett vásárol, akkor adja meg a kedvezményezett nevét és TAJ számát is).
  4. A rendelést követően elküldünk Önnek egy elektronikus számlát, amely tartalmazza az Ön Otp Egészségpénztárához elszámolható vásárlási adatokat.
  5. Az elektronikus számlát töltse le vagy nyomtassa ki, majd adja le az Otp Egészségpénztárnál történő elszámoláshoz.

Kérjük vegye figyelembe az alábbi pontokat:

  • Fontos, hogy csak a Ponte20 (szupinált) termékek vásárlása esetén tudunk olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az OTP Egészségpénztárnál!
  • Sajnálatos módon nincs lehetőség utólagosan egészségpénztár számla kiállítására vagy módosítására. Az egészségpénztár (EP) számla igényét a Szállítás és fizetés" oldalon, az "Egyéb megrendelés adatok"-nál megadottak szerint állítjuk ki.