FIGYELEM! Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb szandálok, vászoncipők és papucsok a késő tavaszi, nyári időszakra! Nézz át és csapj le rájuk mielőbb!

Kérdésed van? Írj nekünk! - infotuticipo.hu
vagy hívj ezen a számon: +36709480224

Tuticipő blog

Szép lassan közeleg a nyár és gyermeked lába megérdemli a legjobbat, hogy szabadon játszhasson és felfedezhesse a világot. A megfelelő lábbeli kiválasztása nem csupán divat és stílus kérdése, hanem a kényelemé és egészségé is. Összegyűjtöttük neked azokat a szandálokat, amelyek az idei nyár legjobb választásai annak érdekében, hogy a nyári kalandok zökkenőmentesek legyenek.

Még ismeretlenek számodra a Primigi cipők? Hallottál róla, de még nem próbáltátok gyermekednek? Itt van 10 ok, hogy miért kell mindenképp kipróbálnod!

A tavaszi időszak beköszöntével elengedhetetlen a megfelelő cipő kiválasztása gyermekednek, hogy kényelmet és egészséget biztosíts neki. A baba- és gyermekcipők kiválasztása során számos tényezőt kell figyelembe venni, ami a tavaszi időjárás jellemzői és a gyermek - télhez képest - lényegesen aktívabb életmódja miatt sem elhanyagolható. Íme néhány fontos szempont, amelyek segíthetnek a tavaszi zárt cipő választásban:

A tél beköszöntével a gyerekek számára kényelmes és meleg lábbeli megválasztása kiemelten fontos. A megfelelő cipő, bakancs vagy hótaposó kiválasztásához érdemes figyelembe venni néhány alapvető szempontot. Íme, 7 fontos tényező, amit érdemes figyelembe venni a tökéletes téli lábbeli megtalálásakor:

Ma egy kedves kis történetet osztok meg veled, ami a minap történt és amely könnyen lehet, hogy veled is megtörtént már. Ha anyuka vagy apuka vagy, akkor valószínűleg átéltél már néhány hisztit, amit gyermeked produkált. Néha egészen nehéz helyzetek alakulhatnak ki, de egyszer-egyszer a körülmények is segíthetnek nekünk, sőt mi több, akár egy jóízű nevetés is lehet a vége.

Az őszi hűvös napok beköszöntével a gyerekeknek már a nyári viselettől eltérő, az aktuális évszaknak és hőmérsékletnek megfelelő lábbelire van szükségük ahhoz, hogy melegen és kényelmesen töltsék el a napjaikat. Az időjárásnak megfelelő cipők kiválasztása fontos a gyermekek komfortérzetének és egészségének megőrzéséhez is. Adok néhány szempontot, amelyet érdemes figyelembe venni, amikor zárt cipőt kerestek a gyermekednek.

2 éves kisfiunk most kezdi a bölcsit, így újabb képességekkel kell felruháznunk a nagyobb önállóság érdekében. Több ide tartozó téma közül most a cipő le- és felvételének elsajátításáról írtam néhány gondolatot. Neked van valami jó módszered, amivel pofonegyszerűen elsajátíthatják ezt a tudást a kicsik? Én mutatok most egyet, de ha van más javaslatod, akkor kérlek írd meg nekünk kommentben! ;)

Ahogyan a gyermekeink nőnek és fejlődnek, gondoskodnunk kell az egészséges testtartásukról és a megfelelő gerincfejlődésükről. Az egyik kulcsfontosságú tényező ebben a szupinált cipők és szandálok használata lehet. Sokan azonban még mindig félreértelmezik ennek a speciális cipő és szandál típusnak a funkcióját, vagy éppenséggel nem is hallottak róla. Ebben a blogbejegyzésben eloszlatjuk a szupinált cipőkkel kapcsolatos tévhiteket és elmagyarázzuk, mikor és miért érdemes ilyen cipőt viselni.

Az iskolakezdés és az óvodakezdet izgalmas időszak mind a kicsik, mind pedig a szülők számára. A bölcsődei kezdet pedig szintén fontos lépés a gyermek fejlődésében. Ahogy mi is éppen a bölcsődei időszak kezdetét várjuk, felmerült bennünk a kérdés: milyen váltócipő lesz a megfelelő választás? Az alábbiakban pár gondolatot osztanék meg veled, hogy könnyebbé tegyük ezt a fontos döntést.