FIGYELEM! Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb szandálok, vászoncipők és papucsok a késő tavaszi, nyári időszakra! Nézz át és csapj le rájuk mielőbb!

Kérdésed van? Írj nekünk! - infotuticipo.hu
vagy hívj ezen a számon: +36709480224

Szupinált cipők

Gyermekeink lábainak rugalmasságát és ellenálló képességét számos folyamatosan fejlődő csont, izom és ínszalag teszi lehetővé, hogy sikeresen megbirkózzanak a mindennapi kihívásokkal.

A kisgyermekek lábfejének fejlődésekor természetes, hogy az állás kezdeti szakaszában a sarok a lábszár felé dől, és a hossz- és harántboltozat még fejletlen. A kisgyermekek a belső talp élére helyezett terheléssel lépdelnek. Ahogy a láb izmai erősödnek és a belső talpemelő izmok aktívan működnek, a hosszanti boltozat kifejezettebbé válik.

A lábfej egészséges fejlődése szempontjából rendkívül fontos az izmok erősítése, rendszeres lábtorna, mezítlábas járás a szabadban és ingerlő talajon. Ezek mind aktivizálják és erősítik az izmokat, hozzájárulva a gyermekek lábának folyamatos változásához, amely a felnőttkori egészséges lábszerkezet irányába mutat.

Nagy jelentőséggel bír, hogy gyermekeink mindig olyan lábbelit viseljenek, amely megfelel koruknak és lábuknak. Általában nincs szükségük speciális lábbelire, mivel lábizmaik elegendően megerősödnek a növekedés során, és képesek elviselni testsúlyukat anélkül, hogy tartási problémák alakulnának ki.

Azonban előfordulhat, hogy segítenünk kell a megfelelő tartás elérésében. A megfelelő cipővel, amely erős támasztékot nyújt a sarok környéki ízületi szalagoknak és izmoknak, megakadályozhatjuk a kis láb túlzott nyújtását és túlfeszülését. Ehhez olyan cipőre van szükségünk, amely erős és szilárd tartást biztosító, ugyanakkor rugalmas talppal rendelkezik. A szupinált cipő viselése további segítséget nyújt ebben a tekintetben.

A szupinálás olyan eljárás, amely során a cipő talpát megdöntik, hogy a gyermek sarka és lábszárcsontja párhuzamosan helyezkedjen el, ezzel megelőzve az X láb kialakulását és a járás közbeni lábfájdalmat. Ezáltal elkerülhető a hosszanti boltozat lesüllyedése, a gerincferdülés, valamint a térdszalagok túlzott feszülése és sérülése.

A technológia lehetővé teszi, hogy a szupinált cipő észrevétlenül illeszkedjen a "normál" cipőkhöz, mivel a 5-7 mm-es szupinálást a talp belsejébe integráljuk. Ez a megoldás, valamint az igényes és divatos design, arra ösztönzi a gyermekeket, hogy szívesen viseljék a lábbeliket, így lábtartásuk rövid időn belül eléri a természetes helyzetét. A gyerekcipők kialakítása kiemelkedően tágas és magas orr-résszel rendelkezik, ami kényelmes elhelyezést biztosít az ujjak számára. Valódi, minőségi bőrből készülnek, mind a külső, mind a belső részükön.

A lábbelik megerősített kialakítással rendelkeznek. Ezen cipők speciális kialakítással rendelkeznek, ahol a sarok belső éle 5-7 fokkal emelkedik.

A szupinált gyerekcipők megoldást nyújtanak azoknak, akik fontosnak tartják, hogy gyermekeik egészségesebb lábbelit viseljenek, és hozzájárulnak gyermekeik lábának egészséges fejlődéséhez.

Aktuális szupinált lány cipő kínálatunkért kattints ide!
Aktuális szupinált fiú cipő kínálatunkért kattints ide!