FIGYELEM! Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb szandálok, vászoncipők és papucsok a késő tavaszi, nyári időszakra! Nézz át és csapj le rájuk mielőbb!

Kérdésed van? Írj nekünk! - infotuticipo.hu
vagy hívj ezen a számon: +36709480224

Primigi - prémium olasz gyerekcipők

A Primigi egy 47 éve működő olasz vállalat, amely magas minőségű gyermekcipőket gyárt. Az olasz stílus és a kiváló alapanyagok a lábbeliket igazán prémium minőségűvé teszik. Az öt fő jellemző, ami minden egyes cipőben érvényesül:

  1. Rugalmasság
  2. Könnyedség
  3. Lélegzés
  4. Ellenálló képesség
  5. Puhaság

A kínálatban megtalálhatóak első lépés cipők és barefoot lábbelik is.

Minden cipő kivehető, mosható bőr borítású talpbetéttel készül, így gyermeke minden nap friss és tiszta cipőben fedezheti fel a világot.

A cipők orrának kialakításánál figyelmet fordítanak arra, hogy a kis lábak szabadon, de biztonságosan elférjenek a cipőben, így elegendő helyet kapnak a felhőtlen mozgáshoz.

A talpakban található "légkamra" rendszer az úgynevezett antishock technológiával csillapítja a járás közben érő mikroütéseket, ami rendkívül kényelmes és rugalmas lépéseket eredményez.

Minden lábbeli a gyermekek lábának formájához igazodik, így könnyű fel- és levételt tesz lehetővé, és a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja.

A Primigi cipők összes fémből készült része nikkelmentes, így biztonságosan viselheti bármely gyermek, hiszen ezek a lábbelik nem okoznak allergiás reakciókat.

Tekintsd meg itt, aktuális Primigi cipőkínálatunkat, hogy a divatos megjelenésen túl, egy kényelmes és az egészséges mozgásfejlődést segítő kiscipőt találj gyermekednek!