FIGYELEM! Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb szandálok, vászoncipők és papucsok a késő tavaszi, nyári időszakra! Nézz át és csapj le rájuk mielőbb!

Kérdésed van? Írj nekünk! - infotuticipo.hu
vagy hívj ezen a számon: +36709480224

Tuticipő blog
Vivi - tuticipo.hu
2024.04.18 21:20

Gyermeked nyári kalandjaihoz elengedhetetlen egy jó szandál!

Gyermeked nyári kalandjaihoz elengedhetetlen egy jó szandál!

Szép lassan közeleg a nyár és gyermeked lába megérdemli a legjobbat, hogy szabadon játszhasson és felfedezhesse a világot. A megfelelő lábbeli kiválasztása nem csupán divat és stílus kérdése, hanem a kényelemé és egészségé is. Összegyűjtöttük neked azokat a szandálokat, amelyek az idei nyár legjobb választásai annak érdekében, hogy a nyári kalandok zökkenőmentesek legyenek.

  1. Bőr szandál: Ha a természetes anyagokban bízol, a bőr szandál ideális választás. Könnyűek, légáteresztők és kényelmesek, így tökéletesek a hosszú napokhoz a szabadban.

  2. Gyorsan száradó szandál: Vízközelben, medencében vagy akár parton - a gyorsan száradó szandálok segítségével kisgyermeked mindig kényelmesen és száraz lábbal csatangolhat a nyári hőségben. A D.D.Step Quick-dry szandál idén nyáron is nagy sláger lesz.

  3. Zárt orrú szandál: Ha extra védelmet szeretnél kisgyermeked lábainak, egy zárt orrú szandál megfelelő választás lehet. Ezek a cipők extra stabilitást nyújtanak és megvédik a lábujjakat fokozott igénybevétel esetén, pl. kismotorozásnál, kerékpározásnál is.

  4. Nyitott orrú szandál: A zárt orrú típusoktól kissé eltérően, itt a totális szabadságérzésen van a hangsúly, amit minden egyes apró kis lábujj maximálisan megkap.

  5. Szupinált szandál: A megfelelő lábtartás kiemelkedő fontosságú a gyermek fejlődésében, amiről nem feledkezhetsz meg a nagy melegben sem. A szupinált szandálok kifejezetten hasznosak és fontosak, ha gyermeked bokája és lábának sarok része túlzottan befelé dől alaphelyzetben.

  6. Nyitott cipők: A nyitott cipők ideálisak a mindennapi használatra is a nyári időszakban, ugyanakkor alkalmi viseletnek is kifejezetten alkalmasak a kicsik számára.

Bármelyik szandál típust is választod figyelj, hogy kiváló minőségű anyagokból készüljön és kellően tartsa gyermeked lábát, ugyanakkor könnyű, kényelmes és rugalmas is legyen. A tépőzárak sokat segíthetnek gyermekednek, hogy önállóan tudja használni, le- és felvenni. Böngéssz nálunk a webshopon és ha nálunk szerzed be a nyári lábbelit gyermeked számára biztos lehetsz benne, hogy jól döntöttél!

Lány szandálok itt!

Fiú szandálok itt!