Kérdésed van? Írj nekünk! - infotuticipo.hu
vagy hívj ezen a számon: +36709480224

Pontgyűjtés

Itt találsz meg minden részletes információt a tuticipo.hu pontgyűjtő szolgáltatásáról. Célunk, hogy kényelmes és örömteli élményt nyújtsunk mind a babáknak, mind a kis- és nagyobb gyerekeknek szánt cipők vásárlásában. Azonban szeretnénk még több örömöt okozni Nektek, így bevezettük a pontgyűjtési rendszert, amely lehetőséget nyújt arra, hogy még többet spórolhass a vásárlásaid során.

Hogyan működik a pontgyűjtés? Minden egyes vásárlás után pontokat gyűjthetsz. Azonban ehhez regisztrált felhasználónak kell lenned a webáruházban. Amint regisztrált felhasználóvá válsz, minden vásárlása után automatikusan pontokat írunk jóvá a regisztrált profilodra. Az alapértelmezett pontgyűjtési arány 5% a megrendelt termékek árának végösszegéből, azonban az akciós termékek esetén ez az arány 2,5%. (pl.: Egy 10.000 Ft-os rendelés esetén, ha nem akciós termékeket választottál, akkor 500 pontot írunk jóvá neked.) Egy pont értéke 1 forintot jelent.

Miért érdemes pontokat gyűjteni? A válasz egyszerű: a pontokat felhasználhatod a következő vásárlások során. Akár a rendelés végösszegének egészét is fedezheted a gyűjtött pontokkal, ha a pontjaid értéke eléri vagy meghaladja az összeget. Tehát, minél több pontot gyűjtesz, annál nagyobb kedvezményeket érhetsz el.

Fontos tudni, hogy a pontokat csak 6000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén lehet felhasználni. Az aktuálisan összegyűjtött pontok értékét - a bejelentkezést követően - a Profiladatoknál találhatod meg. Emellett szeretnénk felhívni figyelmedet arra, hogy a pontoknak van egy érvényességi ideje. A fel nem használt pontokat a megszerzéstől számított 360 napon belül lehet felhasználni, utána törlődnek.

Biztosak vagyunk abban, hogy a pontgyűjtési rendszerünk hozzájárul a vásárlási élményéhez, örömet és segítséget is nyújt a babádnak/gyermekednek szánt cipők kiválasztásában. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a pontok jóváírása a "Megrendelés lezárva" státusz után történik. Ha bármilyen kérdésed van a pontgyűjtéssel kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésedre. Írj nekünk itt!

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz, és reméljük, hogy élvezed a tuticipo.hu webáruház előnyeit és pontgyűjtési szolgáltatását!