Kérdésed van? Írj nekünk! - infotuticipo.hu
vagy hívj ezen a számon: +36709480224

Tuticipő blog
Vivi - tuticipo.hu
2023.11.08 22:44

Nehéz nap a bölcsiben, majd hiszti otthon a vetkőzésnél? A kiscipők tépőzára segít!

Nehéz nap a bölcsiben, majd hiszti otthon a vetkőzésnél? A kiscipők tépőzára segít!

Ma egy kedves kis történetet osztok meg veled, ami a minap történt és amely könnyen lehet, hogy veled is megtörtént már. Ha anyuka vagy apuka vagy, akkor valószínűleg átéltél már néhány hisztit, amit gyermeked produkált. Néha egészen nehéz helyzetek alakulhatnak ki, de egyszer-egyszer a körülmények is segíthetnek nekünk, sőt mi több, akár egy jóízű nevetés is lehet a vége.

Minden szülő tudja, hogy a bölcsödei beszoktatás időszaka kihívást jelenthet mind a szülők, mind a kicsik számára. A 2 és fél éves kisfiam sajnos még nehezen viseli azt, hogy szülei nélkül tölti a napot a bölcsiben. Egy hosszú és nehéz nap után, amikor már totál fáradtan hazaértünk, mindennek a tetejébe jött egy hatalmas hiszti is. Mivel korábban már egyedül is le tudta venni a cipőt, ezért amikor hazaértünk, mondtam neki, hogy a szokásos módon vegye le a cipőjét most is és tegye a helyére. Ekkor nagy sírásban tört ki, hogy ő bizony erre képtelen: "De én nem tudom! De én nem tudom!" - kiabálta.

Mivel tanuló fázisnál tartunk ebben és tudtam, hogy a hiszti mögött valójában fáradtság áll, ezért segítettem és a jobb lábán megmutattam, hogy csak 2 db tépőzárat kell kinyitni, és már le is tudja húzni a cipőt. Még ki sem mondtam, hogy akkor a másikat csinálja ő, már nyitotta is a tépőzárakat és villámgyorsan lehúzta a másik kiscipőt, majd nagy mosollyal az arcán rámnézett és azt mondta: Nézd anya, sikerült! :) Nagy büszkén a helyére rakta a cipőjét (persze, mint ha először csinálta volna...), és megbeszéltük, hogy ez egyáltalán nem érdemelt ekkora hisztit. 

Rövidke kis sztori, mégis tanulságos volt számomra mert rávilágított, hogy az apró dolgoknak is nagy jelentősége lehet a kicsik mindennapjaiban, jelen esetben egy tépőzár a cipőn. Neked van valami hasonló tanulságos vagy vicces sztorid? Írd meg kommentben! ;)

Ha pedig elkerülnéd vagy megelőznéd a hisztit, ami nálunk megtörtént, akkor nézz szét a tuticipo.hu-n és találd meg a tökéletes lábbelit gyermekednek. Legyen az magas- vagy rövidszárú zárt cipő őszre, a legtöbb esetben tépőzáras modelleket találsz.

Lány zárt cipők itt!
Fiú zárt cipők itt!